Over Skinroom

Tessa over Skinroom

Ik heb Skinroom opgericht vanuit een passie voor gezondheid, hormonen en huidverzorging. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om struggles met je huid te hebben (ik had heftige acne) en ik kwam erachter dat er geen eenzijdige oplossing is. 

Door mijn eigen huidproblemen, de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en als hormoon & orthomoleculair adviseur, weet ik wat er nodig is om de balans weer te terug te vinden met als resultaat een stralende huid en een fit en positief gevoel.

Een mooie huid bereik je namelijk niet alleen met de juiste huidproducten, maar ook door de juiste keuzes te maken in de manier waarop je leeft. Ons lichaam is een prachtig werkende fabriek, die heel mooi werkt, mits we het de juiste aandacht geven. 

Ik wil mensen helpen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen de beste versie van zichzelf te worden. Ik gunde dat mezelf en ik gun dat iedere vrouw ook: liefde en aandacht voor lijf en geest. Ik zie het als een voorrecht mijn kennis te delen en vrouwen te laten stralen.

skinfavorites