Over Skinroom

Ik heb Skinroom opgericht vanuit een grote interesse voor de huid en de mens daarachter.

Tijdens mijn eigen zoektocht naar dè oplossing voor mijn acne kwam ik erachter dat er geen eenzijdige oplossing is maar dat een holistische kijk nodig is om huidproblemen aan te pakken. Tijdens deze reis mocht ik ontdekken dat hier zowel mijn passie als kracht ligt.

Mensen helpen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen de beste versie van zichzelf te worden –

Of je nou komt om een huidprobleem als rosacea of acne aan te pakken, om huidveroudering te vertragen of om te ontspannen bij mij ben je in goede handen. De producten van Synergie Skin en Dr.Baumann ondersteunen zowel mijn visie als de kwaliteit van de facials.

Door mijn eigen huidproblemen, de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en als hormoon & orthomoleculair specialist weet ik wat er nodig is om de balans weer te terug te vinden met als resultaat een stralende huid maar ook een gevoel van welzijn.

Een mooie huid bereik je namelijk niet alleen met de juiste huidproducten en behandelingen, maar ook door de juiste keuzes te maken in de manier waarop je leeft. Ons lichaam is een prachtig werkende fabriek, die heel mooi werkt, mits we het de juiste aandacht geven.

Nu ik zelf al jaren mag ervaren hoe mooi het leven is wanneer je aandacht geeft aan lijf en geest, gun ik jou dit ook.

Liefs Tessa

skinfavorites