Holistische gezichtsbehandelingen

De synergie tussen de binnen en buitenkant staat voorop tijdens de facials bij Skinroom. Omdat ieder mens uniek is, is geen behandeling hetzelfde. Met aandacht wordt geluisterd naar jouw wensen en behoefte, met mijn kennis geef ik je een passend advies en zo komen we samen tot een plan van aanpak. Tijdens de facials wordt gewerkt met de hoogwaardige producten van Synergie Skin en Dr.Baumann.

Mijn kennis breng ik graag op jou over, zo is een behandeling naast heel ontspannend ook leerzaam.

 

Waarom een holistishe gezichtsbehandeling bij Skinroom?

  • Unieke behandelingen waarbij verbinding wordt gemaakt met het innerlijk & uiterlijk.
  • Samen kijken we hoe we jouw huid in topconditie kunnen krijgen.
  • Diepe ontspanning gegarandeerd.
  • Jouw unieke schoonheid komt naar boven door een doeltreffende behandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van de beste produdcten.

 

 

“Door mijn kennis en ervaring weet ik precies wat er nodig is om jouw huid in topconditie te krijgen.”

– Tessa, eigenaar Skinroom

Aanbod van holistische gezichtsbehandelingen

Facials

Nice to meet you 
Tijdens je eerste bezoek aan Skinroom, leren we elkaar kennen, bespreken we je wensen, laat ik je kennismaken met de behandelingen en loop je uitgerust de deur uit!


Glowing & balancing Holistic Facial

Een huidverbeterende behandeling afgestemd op wat je huid nodig heeft op dit moment. Hierbij wordt gebruik gemaakt van oa
dieptereiniging | peeling | huidverbeterende massage | masker


Tessa’s Signature Holistic Treatment
Een huidverbeterende behandeling afgestemd op wat je huid nodig heeft op dit moment. Hierbij wordt gebruik gemaakt van oa
dieptereiniging | peeling | huidverbeterende massage | masker | ontspannende massage 

Jij komt op adem, rust uit en verlaat met positieve energie de praktijk.


Prx-T33 No needle skin booster
No Needle Skin Booster is een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skinboosters. De gepatenteerde formule een combinatie van TCA en waterstofperoxide geeft de huid direct een intense boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder steviger en wordt de natuurlijke glans van de huid hersteld. Een optimaal effect wordt behaald in kuurverband. De structuur van de huid verbetert rimpels en verslapping zijn zichtbaar minder.


 

Peelings

Enzyme hydropeel
De perfecte instap-peeling voor ieder huidtype. Beoogde huidproblemen: huidveroudering, zonbeschadiging, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, vette huid, vergrote poriën, verstopte huid en comedonen.


Lactic brightening & hydrating peeling
Een zeer actieve maar milde chemische exfoliërende behandeling. Beoogde huidproblemen: voortijdige huidveroudering, zonbeschadiging, fijne lijntjes, dehydratatie, hyperpigmentatie.


Purifying Salicylic Peel
Deze peeling reinigt de poriën diep, exfolieert en heeft een krachtige ontstekingsremmende werking. Beoogde huidproblemen: vette, acne-huid, onzuivere huid, rosacea en couperose


Sal Lac Layered Peel
Een op maat gemaakte peeling die specifiek afgesteld wordt op de behoefte van de huid. Beoogde huidproblemen: voortijdige huidveroudering, zonbeschadigingen, fijne lijntjes, dehydratatie, hyperpigmentatie, vette huid, vergrote poriën, acne en onzuivere huid.


BioPeeling
Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd terwijl de celdeling en celvernieuwing gestimuleerd wordt. De Bio Peeling wordt gebruikt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.

 

Microneedling

Een zeer effectieve behandeling om de huid structureel te verbeteren.Door celvernieuwing worden littekens, pigmentvlekken en rimpels aangepakt en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat van een kuur is een gladde, stevige en stralende huid. Deze behandeling is zeer aan te bevelen in een kuur van 4-6 behandelingen.


Prx-T33 x microneedling
Hierbij wordt de PRX-T33 in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat. PRX-T33 is een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skinboosters. De gepatenteerde formule een combinatie van TCA en waterstofperoxide geeft de huid direct een intense boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder steviger en wordt de natuurlijke glans van de huid hersteld. Een optimaal effect wordt behaald in kuurverband. De structuur van de huid verbetert rimpels en verslapping zijn zichtbaar minder.

Over onze producten

Skinroom werkt met de producten van Synergie, een cosmeceutische skincare-lijn van de allerbeste kwaliteit. De producten van Synergie worden door klinische data ondersteund en zijn compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. De producten ruiken lekker en voelen fijn aan maar het allerbelangrijkste is dat het écht een zichtbare verbetering in uw huid teweegbrengt.

synergie skin logo

“Bij binnenkomst voel je direct dat je mag en kán ontspannen. Tessa is professioneel: stelt de juiste vragen en geeft je handige adviezen over hoe je je huid kan laten stralen van binnenuit. Tessa geeft persoonlijke aandacht, ze is oprecht lief! Ik ga zeker terug komen. Als je een keer wilt ontspannen of advies wilt is skinroom zeker een aanrader”

skinfavorites