HUIDVERBETERING

HUIDVERBETERING skinroom

Skinroom werkt met de producten van Synergie, een cosmeceutische skincare lijn die een biologische verandering/verbetering in de huid teweeg brengt.
 
Synergie producten worden door klinische data ondersteund en zijn compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. Onze lijn bestaat uit echt actieve producten, is gebruiksvriendelijk en het allerbelangrijkste is dat het écht een zichtbare verbetering in uw huid teweegbrengt.
synergie skin logo

Verkooppunt synergie

Naast onze behandelingen zijn wij ook officieel verkooppunt van Synergie Skin producten.

Kom eens langs, we adviseren je graag.

Samen kijken we naar een passende behandeling die aansluit bij jouw wensen en de behoefte van de huid.

behandelingen huidverbetering

Facials:

Stop the rush (45 minuten)
We zetten de tijd even stil. De huid krijgt een dubbele reiniging, een scrub of peeling en/of de wenkbrauwen worden verzorgt/ bovenlip geharst. Door de manier van behandelen komt ook de geest tijdens deze korte behandeling tot rust.


Purifying medifacial (45 minuten)
Unieke zuiverende behandeling om de vette, onzuivere en acne-gevoelige huid aan te pakken. Upgrade inclusief het BioAlginate masker (60 minuten)


Cellular repair medifacial (60 minuten)
Een voedende en hydraterende behandeling waarmee vocht en huideigen oliën worden aangevuld voor een droge en vochtarme huid. Upgrade inclusief massage (75 minuten)


Retinol Enzyme Medifacial (60 minuten)
Een mooie behandeling om de balans in de huid te herstellen en te verfijnen. Geschikt voor ieder huidtype. Upgrade inclusief massage (75 minuten)


Barrier Repair Medifacial (45 minuten)
Een herstellende medifacial speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde, ontstoken en rode huid te kalmeren en te herstellen. Upgrade inclusief massage én BioAlginate masker (60 minuten)


Advanced Anti-Ageing Medifacial (70 minuten)
Zeer effectieve medifacial gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering.


BioAlginate masker is een verstevigend en hydraterend masker. Essentiële vitamine die tijdens de behandeling worden aangebracht zullen door het masker nog dieper doordringen in de huid.

 

Peelings:

Enzyme hydropeel (40 minuten)
De perfecte instap-peeling voor ieder huidtype. Beoogde huidproblemen: huidveroudering, zonbeschadiging, fijne lijnstjes, hyperpigmentatie, vette huid, vergrootte poriën, verstopte huid en comedonen.


Lactic brightening & hydrating peeling (40 minuten)
Een zeer actieve maar milde chemische exfoliërende behandeling. Beoogde huidproblemen: voortijdige huidveroudering, zonbeschadiging, fijne lijntjes, dehydratatie, hyperpigmentatie.


Purifying Salicylic Peel (40 minuten)
Deze peeling reinigt de poriën diep, ëxfolieert en heeft een krachtige onstekingsremmende werking. Beoogde huidproblemen: vette, acne-huid, onzuivere huid, rosacea en couperose.


Sal Lac Layered Peel (45 minuten)
Een op maat gemaakte peeling die specifiek afgesteld wordt op de behoefte van de huid. Beoogde huidproblemen: voortijdige huidveroudering, zonbeschadigingen, fijne lijntjes, dehydratatie, hyperpigmentatie, vette huid, vergrootte poriën, acne en onzuivere huid.

 

 

Microneedling

Een zeer effectieve behandeling om de huid structureel te verbeteren.Door celvernieuwing worden littekens, pigmentvlekken en rimpels aangepakt en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat van een kuur is een gladde, stevige en stralende huid. Deze behandeling is zeer aan te bevelen in een kuur van 4-6 behandeling.

Combi traject:

Skinroom staat voor huidverbetering & hormooncoaching maar vaak zijn onze problemen een samenspel tussen deze twee. Daarom is het ook mogelijk om een traject te starten waarin we tegelijk de hormoonhuishouding als de huid onder de loep nemen. Dit traject bestaat uit 2 consulten en 2 gezichtsbehandelingen plus een behandelplan (kan natuurlijk uitgebreid worden)

combi traject
€ 225,-
2 consulten
2 gezichtsbehandelingen
Behandelplan

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?