Gezichtsbehandelingen

Je gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan kou, stof, zon en make-up. Dat zijn best veel externe factoren die voor beschadigingen kunnen zorgen. Daarom is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Niet alleen thuis, met je dagelijkse routine, maar ook door af en toe een gezichtsbehandeling te nemen. Op die manier zorg je niet alleen voor het onderhoud maar geef je je huid een extra boost, zodat je fris en stralend door het leven kunt blijven gaan.

 

Waarom een gezichtsbehandeling bij Skinroom?

  • Je huid wordt diep gereinigd met de allerbeste producten.
  • Na een behandeling worden werkzame stoffen veel beter opgenomen door je huid.
  • Je krijgt een persoonlijk advies over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen.
  • Een schone huid veroudert minder snel.
  • Wanneer je een mooie en verzorgde huid hebt, zit je lekkerder in je vel en dat straal je uit. 

 

Bij Skinroom kun je terecht voor gezichtsbehandelingen als je op zoek bent naar een moment van selfcare en ontspanning. Maar ook als je met een vraagstuk zit over bijvoorbeeld acné of huidveroudering, krijg je hierbij passend advies. Dit kunnen eenmalige tips zijn over voeding en huidverzorging of een volledig behandelplan. Het ligt er maar net aan waar je behoefte aan hebt. Mijn deur staat altijd voor je open. 

“Door mijn kennis en ervaring weet ik precies wat er nodig is om jouw huid in topconditie te krijgen.”

– Tessa, eigenaar Skinroom

Aanbod van behandelingen

Facials

Nice to meet you (60 minuten)
Tijdens je eerste bezoek aan Skinroom, leren we elkaar kennen, bespreken we je wensen, laat ik je kennismaken met de behandelingen en loop je uitgerust de deur uit!


Stop the rush (45 minuten)
We zetten de tijd even stil. De huid krijgt een dubbele reiniging, een scrub of peeling en/of de wenkbrauwen worden verzorgd/ bovenlip geharst. Door de manier van behandelen komt ook de geest tijdens deze korte behandeling tot rust.


Purifying medifacial (60 minuten)
Unieke zuiverende behandeling om de vette, onzuivere en acne-gevoelige huid aan te pakken. Upgrade inclusief het BioAlginate masker (75 minuten)


Cellular repair medifacial (60 minuten)
Een voedende en hydraterende behandeling waarmee vocht en huideigen oliën worden aangevuld voor een droge en vochtarme huid. Upgrade inclusief massage (75 minuten)


Retinol Enzyme Medifacial (60 minuten)
Een mooie behandeling om de balans in de huid te herstellen en te verfijnen. Geschikt voor ieder huidtype. Upgrade inclusief massage (75 minuten)


Barrier Repair Medifacial (60 minuten)
Een herstellende medifacial speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde, ontstoken en rode huid te kalmeren en te herstellen. Upgrade inclusief massage én BioAlginate masker (75 minuten)


Advanced Anti-Ageing Medifacial (70 minuten)
Zeer effectieve medifacial gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering.


Prx-T33 No needle skin booster (45 minuten)
No Needle Skin Booster is een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skinboosters. De gepatenteerde formule een combinatie van TCA en waterstofperoxide geeft de huid direct een intense boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder steviger en wordt de natuurlijke glans van de huid hersteld. Een optimaal effect wordt behaald in kuurverband. De structuur van de huid verbetert rimpels en verslapping zijn zichtbaar minder.


BioAlginate masker is een verstevigend en hydraterend masker. Essentiële vitamine die tijdens de behandeling worden aangebracht zullen door het masker nog dieper doordringen in de huid.

 

Peelings

Enzyme hydropeel (40 minuten)
De perfecte instap-peeling voor ieder huidtype. Beoogde huidproblemen: huidveroudering, zonbeschadiging, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, vette huid, vergrote poriën, verstopte huid en comedonen.


Lactic brightening & hydrating peeling (40 minuten)
Een zeer actieve maar milde chemische exfoliërende behandeling. Beoogde huidproblemen: voortijdige huidveroudering, zonbeschadiging, fijne lijntjes, dehydratatie, hyperpigmentatie.


Purifying Salicylic Peel (40 minuten)
Deze peeling reinigt de poriën diep, exfolieert en heeft een krachtige ontstekingsremmende werking. Beoogde huidproblemen: vette, acne-huid, onzuivere huid, rosacea en couperose


Sal Lac Layered Peel (45 minuten)
Een op maat gemaakte peeling die specifiek afgesteld wordt op de behoefte van de huid. Beoogde huidproblemen: voortijdige huidveroudering, zonbeschadigingen, fijne lijntjes, dehydratatie, hyperpigmentatie, vette huid, vergrote poriën, acne en onzuivere huid.


BioPeeling (60 minuten)
Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd terwijl de celdeling en celvernieuwing gestimuleerd wordt. De Bio Peeling wordt gebruikt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.

 

Microneedling

Een zeer effectieve behandeling om de huid structureel te verbeteren.Door celvernieuwing worden littekens, pigmentvlekken en rimpels aangepakt en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat van een kuur is een gladde, stevige en stralende huid. Deze behandeling is zeer aan te bevelen in een kuur van 4-6 behandelingen.


Prx-T33 x microneedling
Hierbij wordt de PRX-T33 in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat. PRX-T33 is een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skinboosters. De gepatenteerde formule een combinatie van TCA en waterstofperoxide geeft de huid direct een intense boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder steviger en wordt de natuurlijke glans van de huid hersteld. Een optimaal effect wordt behaald in kuurverband. De structuur van de huid verbetert rimpels en verslapping zijn zichtbaar minder.

Over onze producten

Skinroom werkt met de producten van Synergie, een cosmeceutische skincare-lijn van de allerbeste kwaliteit. De producten van Synergie worden door klinische data ondersteund en zijn compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. De producten ruiken lekker en voelen fijn aan maar het allerbelangrijkste is dat het écht een zichtbare verbetering in uw huid teweegbrengt.

synergie skin logo
Prijzen gezichtsbehandelingen
Nice to meet you facial
€ 60
60 minuten
Stop the rush facial
€ 45
45 minuten
Purrifying medifacial
€ 60
45 minuten
upgrade inclusief het BioAlginate masker (60 minuten) + € 10
Cellular repair medifacial
€ 70
60 minuten
upgrade inclusief massage (75 minuten) + € 10
Retinol Enzyme Medifacial
€ 70
60 minuten
upgrade inclusief massage (75 minuten) + € 10
Barrier Repair Medifacial
€ 60
45 minuten
upgrade inclusief het BioAlginate masker (60 minuten) + € 10
Advanced Anti-Ageing Medifacial
€ 80
70 minuten

Enzyme hydropeel
€ 58
30 minuten
Lactic brightening & hydrating peeling
€ 65
30 minuten
Purifying Salicylic Peel
€ 65
30 minuten
Sal Lac Layered Peel
€ 65
45 minuten
BioPeeling
€62,50
60 minuten
Prx-T33 No Needle Skin Booster
€ 95
45 minuten

Microneedling
€ 125
Losse behandeling
Prx-T33 x microneedling
€ 135
45 minuten

Microneedling kuur
€ 100 per keer
Minimaal 4 behandelingen

 

“Bij binnenkomst voel je direct dat je mag en kán ontspannen. Tessa is professioneel: stelt de juiste vragen en geeft je handige adviezen over hoe je je huid kan laten stralen van binnenuit. Tessa geeft persoonlijke aandacht, ze is oprecht lief! Ik ga zeker terug komen. Als je een keer wilt ontspannen of advies wilt is skinroom zeker een aanrader”

skinfavorites