Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor wordt de huid zichtbaar steviger, vervagen rimpels en littekens en wordt cellulite minder zichtbaar. 

 

Wat is Bindweefsel?

Ons bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. In ons lichaam ondersteunt en verbindt bindweefsel organen, spieren en gewrichten. Ook leidt bindweefsel bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt het tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warme, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings – en afvalstoffen.

 

Waarom een bindweefselmassage bij Skinroom?

  • Een betere doorbloeding
  • Een stevigere en vollere huid
  • Minder rimpels, littekens en cellulite

Bindweefselmassages zijn een effectieve en natuurlijke manier om je huid een boost te geven. En het mooie is: na één behandeling kan er al verbetering zichtbaar kan zijn. Toch raden we aan een kuur van meerdere behandelingen te doen voor een optimaal resultaat. 

“Een bindweefselmassage is dé anti-agingbehandeling zonder potjes, pillen of injecties.” 

– Tessa, eigenaar Skinroom

Prijzen Bindweefselmassages
Gezicht 30 minuten
€ 37,50
Gezicht 45 minuten
€ 47,50
Inclusief BioAlginate Masker

Bindweefselmassages zijn het effectiefste als deze herhaald worden. Bij het boeken van een kuur van 5 behandelingen ontvang je 10% korting!*

“Een stevige massage van Tessa. Haar handen voelen heel fijn aan en al tijdens de behandeling voel ik het bloed weer stromen. Heerlijk! Na een kuur kom ik nu iedere 6 weken terug en ben ik iedere keer weer blij als ik weer mag”

-Meinke

skinfavorites